dijous, de març 16, 2006

El Pigal o Casa Kiko, a Llessuí

L'Alfons Dolsa ens recomana un altre restaurant de la seva comarca, el Pallars.

Restaurant El Pigal-Casa Kiko. Carrer Únic, s/n. Llessuí (Pallars Sobirà. Lleida). Telèfon: 973.621.727. No té pàgina web. Tanca el dimarts a la nit i el dimecres, menys els ponts i els mesos de juliol i agost. A l'octubre tanca la segona quinzena. L'horari de cuina és de 13.00 a 16.00 hores i de 20.00 a 0.00 hores. El lloc està adaptat per a persones disminuïdes i té aparcament propi. Ofereix cuina catalana amb un preu mitjà d'entre 15 i 25 euros.

A la xarxa podem trobar alguns comentaris.
Per exemple, a Foros.viajar.com diuen: "El servicio es sencillo y afable, siempre de la mano de Kiko. Con una carta a base de productos de la tierra, alioli de membrillo, cordero, ternera, un estofado de jabali memorable, y ahora en otoño mucha seta, ... y que poco a poco empieza a introducir nuevas variantes. Como por ejemoplo el filete al foie con setas, donde realmente esta más delicioso el filete que el foie, pero es que a cada sitio lo suyo. Realmente para quien le guste la comida consistente típica de montaña, un sitio más que recomendable."

I a La Netro destaquen de la seva cuina els bolets per les seves amanides els pollastres "de corral" i productes de la zona per a la seva "pierna de cordero y filibertos".

6 comentaris:

Malalt de Bach ha dit...

nosaltres som els taxistes de la Rectoria de Lladorre. Hem fet desde fá uns quans anys un referent de les nostres peregrinacions, casa Kiko. El Kiko el Ivan i el Arturo ens cuidan molt. Per molts anys que continuin¡¡¡.

Anònim ha dit...

This restaurant is amazing. It is situated a 15 minute drive from Sort, but the drive is lovely and well worth it. The food is extremely fresh and surprising combinations are made. All the meat is recommended, but especially the solomio de ternera. Perfect! The prices are reasonable (about 17 E for the most expensive meat main course). They have just introduced the menu in English. The staff is very friendly and you are sure to enjoy this experience. Possibly the best meat I have eaten!

xavier T. ha dit...

Xavi T.

Probablement ens trobem davant un dels restaurants familiars que més respecta el producte de la zona.
Elabora respectant les tradicions gastronòmiques pallareses, girelles, palpís, viandes, farcits de carnaval, allioli de codony, xolís....
Un referent de tradició culinària, de cuina tradicional ben feta.
Un reconeixement especial a Maria, Kiko, Arturo i Ivan.

Anònim ha dit...

Donen unes peces de caça acollonants

Jennifer (Barcelona) ha dit...

Nosaltres som un grup de Barcelona i ja hem anat en varies ocasions, i encara que està molt lluny d'on vivim sempre estem buscant excuses per anar-hi perque ens encanta aquest restaurant. Tot està boníssim, molt bona presentació i bona quantitat d'una cuina casera i genial... Aviat tornarem anar-hi!!!!

Anònim ha dit...

Som una parella de suria que estem mol enamorats i ens encanta aquet restaurant!!