dimarts, de març 28, 2006

El Vall d'Àssua i el Roch, a Altron



L'Alfons Dolsa és un bon promotor de la seva comarca, el Pallars Sobirà. I tot d'una tacada ens proposa un parell de restaurants, tots dos ubicats dins dos hotels d'Altron, un poble situat a la Vall d'Àssua, entre Sort i Llessuí.

Hostal-Restaurant Vall d'Àssua. Carretera de Llessui, s/n. Altron (Pallars Sobirà. Lleida). Telèfon 973.621.738. Pàgina web: Hostal Vall d'Àssua.com Correu electrònic: hostalvalldassua@hostalvalldassua.com Tanca el novembre.
Ells mateixos es presenten com a "un lloc petit i de tracte familiar on la cuina és casolana, amb productes de l'entorn i carns a la brasa".
A la web de Via Michelin es diu que aquest és un restaurant de "cuina tradicional especialitzat en carns a la brasa", i amb un preu aproximat de la carta de 24 euros. Els preus de l'hotel amb esmorçar, dinar i pensió complerta van dels 21,25 als 42 euros.

Roch Hotel. Carrer de La Font, 4. Altron (Pallars Sobirà. Lleida). Telèfon: 973.621.759. Pàgina web: Rochhotel.com. Correu electrònic: rochhotel@terra.es. Les seves instal·lacions estan adaptades per a persones amb discapacitats. Disposa d'aparcament amb places limitades.
Ofereix una cuina casolana, però ben elaborada.

Com que l'Alfons és un guia entusiasta, afegia al seu comentari del 2 de març: "I seguint la carretera a Llessui trobem Ca la Joana i Cal Kiko. A Baro tenim Cal Mariano, i a Montardit La Borda d'Arnaldo... I desprès d'un bon dinar, o abans, podeu vistar el Museu de les Papallones de Catalunya... molt recomanable".