dimecres, de març 07, 2007

La Paradeta, a Barcelona

L'Alfons Nonell, company de la llista de l'Internauta, fa una petita cronica en el seu dip d'un dia molt especial.
Recomana un restaurant de Barcelona on va anar-hi i que descriu de la manera següent:

La Paradeta
Carrer Comercial, 7. Barcelona.
Telèfon: 93.431.90.59.
Pàgina web: http://www.laparadeta.com/
E-correu: info@laparadeta.com

La Paradeta és un restaurant peculiar. Quan entres hi ha un taulell que simula una peixeteria, amb tot el peix a la vista. Allà tries què vols menjar i t’ho van posant.


Després demanes la beguda, i en una safata et posen el que no necessita cocció (gambes salades, ostres,…) i t’asseus a la taula. A mesura que van enllestint el menjar van cridant les taules pel número, t’aixeques i el vas a buscar.

A veure, no és un lloc massa massa íntim, és un local gran i no molt silenciós. Però és curiós i s’hi menja bé (això sí, només peix). A mi em va agradar i no em faria res tornar-hi. Tenen restaurants al Born, a Sants i a la Sagrada Família. Nosaltres vam anar al Born.

Us el recomano.

Més informació a Ciao! i a Encantadisimo

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també he anat al del Born (sempre en grups) i em va encantar. De fet, a Andalusia hi ha molts restaurants així: on compres el peix o el marisc i ells te'l cuinen. No hi ha cambrers i per tant el servei corre a càrrec nostre. El cas és que, amb servei inclós o no, s'hi menja de fàbula i el preu és assequible.

Anònim ha dit...

Jo he anat un parell de cops i no hi penso tornar mai més. Es divertit i original, sí. Però es menja molt malament. El peix no es gaire fresc, fins al punt d'haber de deixar-lo al plat per que no es podia ni menjar.