dimarts, de desembre 25, 2007

La cuina d'en Camil

"Camil Ros és el secretari general de la UGT a Girona i el seu bloc és un referent en matèria laboral. Els seus posts són pur treball artesà d’altíssim mèrit", diu Marc Vidal a l'entrada titulada Els 50 catosfèrics, de la seva bitàcola, Sortie de secours.
Tot això no tindria més importància en aquest blog de La cuina de la llista, si no fos perquè en Camil ens ha deixat un comentari una mica més abaix, i ens anuncia en el seu propi blog culinari, La cuina d'en Camil.
Ho fa a l'apartat Dels blocs als fogons, on enllaça bitàcoles relacionades amb la cuina i la restauració.
Val la pena donar un cop d'ull a tot el seu blog i preparar-se per trobar entrades com ara "Ous fregits amb tòfona i cruixent de pernil de gla".
Per llepar-se els dits...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolgut, Benvolguda:
Em poso en contacte amb tu per consultar-te si podem incloure un enllaç al teu bloc a Olleta de verdures, la nostra bitàcola personal sobre gastronomia. Resulta que volem posar en marxa una nova secció que es diu gastrosfera.cat on volem recollir tots els enllaços que coneixem sobre blocs de cuina i gastronomia escrits en català.
Sé que no és una petició habitual demanar permís per incloure un enllaç un bloc o un lloc web, però em sembla una deferència: ja que "utilitzo" el teu bloc per "emplenar" el meu, que menys que demanar-te permís?

Resto atent a la teva resposta.
Ben cordialment,