dilluns, de maig 22, 2006

Coll de Condreu, a Susqueda

El 4 de març, en Txerra Cirbián va citar per primera vegada el Coll de Condreu, un restaurant situat a aquest punt de la geografia catalana, ubicat al terme municipal de Susqueda (La Selva), encara que ell no té massa clar a quin poble pertany. Ara ens amplia la informació.
Restaurant Coll de Condreu. Susqueda (La Selva. Girona).
Teléfon: 972.44.43.19. Fax: 972.44.43.19. Encara que és massa senzilleta i et sorprén amb un quicktime una mica cutre, té pàgina web: http://www.condreu.com i correu electrònic, encara que no sé si el miren massa: condreu@condreu.com. Podeu veure les imatges: són d'època!



Com arribar-hi: si agafeu la carretera de Vic a Olot, a uns deu quilòmetres passat Rupit, trobareu aquest indret. Els que hi pujeu des d'Olot ho teniu millor.
Una mica més endevant hi ha un altre restaurant, El Far, però més car i potser de menys qualitat. Aquest es troba on s'acaba la carretera que arriba al cingle d'El Far, un paisatge molt maco, sobre els embassaments de Sau i Susqueda."

Us puc suggerir que no agafeu un plat per persona: feu dos plats per tres; un primer i dos segons, si aneu en parella. En Paco, el propietari, carrega molt cada plat.
Nosaltres eren quatre i vam fer una amanida i unes patates farcides, que és el seu plat estrella. Després vam prendre uns peus de porc amb naps, espatlla de xai al forn i cargols a la llauna. I per postres, un pijama de la casa i un tiramisú, tot a repartir. Més una ampolla de Viña Sol (vaig anar a lo segur), cafés i un parell de xupitos, no vam passar de... 40 euros!!!"

També hi alguns comentaris curiosos a la xarxa, com aquest d'un corredor de mitjes maratons i aquest altre, d'en Ferran de Montagut, un amic del propietari.
La primera foto l'he agafada d'aquest web d'un ciclista alemany, i les altres dues del web del restaurant, perquè em vaig oblidar de fer-ne una.