dimarts, de novembre 07, 2006

Piratas, a Barcelona

AmpliarLo Vilot fa aquí una molt bona proposta per algú que vulgui anar a L'Auditori o al TNC... encara que, com diu ell mateix "de fet no calen excuses; també és un bon lloc on fer un sopar íntim i aqui ho deixo" ;-)

Piratas. A Carrer d'Ausiàs Marc, 157. Barcelona (Barcelonès). Telèfon: 93.245.75.42. Obre de dilluns a divendres. Important: no admeten tarjes de crèdit; és paga en metàl·lic.

És un restaurant de tan sols quatre taules (ni una més). No té bar: només es per a menjar. No és barat, gens, però és ideal per aquelles nits que no vols oblidar i vols quedar bé; val la pena.
Té el que diríem delicadeses o, per que s'entengui, “pijades”: ibèrics, formatges francesos, fuà, salmó, etcètera... uns bons pans torrats i ben sucats, un bon vi (te una excel·lent bodega), uns cafetons més unes copes van preparar el terreny del concert al que vam anar (és a 50 metres de L'Auditori). Total: 30 euros per cap.

Compte, insisteixo, que només té quatre taules (amples, això si). Per aquests motiu és millor reservar. Nosaltres vam començar a sopar a 2/4 de 8 (per fi, algú te un horari raonable) ... i era la única taula que quedava lliure! Tots els que van arribar després, uns quants, tenien que recular.

Va ser una sorpresa, d'allò que no esperes (és lo millor). Per a una altra vegada ja ho sabem. Un d'aquells llocs que, fins i tot pels de la capital, està tant amagat que difícilment la gent coneixerà.

Tanca els dissabtes i diumenges: un bon negociet, d'aquells que a molts ens agradaria tenir.

Aqui os deixo l'enllaç d'uns comentaris més sobre el restaurant, al web de Verema.com.