diumenge, d’abril 09, 2006

Stop, a Petra, Mallorca

Diumenge de Rams i inici de la Setmana Santa. Pels que tinguin la sort de viatjar o ser a Mallorca, en Benjamí Villoslada us recomana un restaurant per menjar arrós i que és troba a la població de Petra (veure el mapa de Via Michelin), al ben mig de Mallorca (Illes Balears).

Ara per ara només us podem oferir el nom del restaurant, l'Stop... i un cop allà preguntant s'hi arriba.
Bé el poble és petit, així que si voleu, podeu clicar l'enllaç de l'Ajuntament.

En Benjamí destaca el fet de que "és un dels pocs llocs on es pot menjar paella per un. No cal convidar a ningú si et ve molt de gust o que hagis de menjar per dos".
"La història de per què en aquest lloc respecten el dret a la igualtat gastronòmica de la paella individual és força curiosa", afegeix en Benjamí. "Ahir vaig trobar un restaurant on preparen tota casta de plats a base d'arròs: paella, brut, sec (i qualcun més que no recordo ara). A la carta diu deixen ben clar que també el preparen per a una persona."
"El cambrer em va explicar que el seu pare era camioner. Li agradava molt l'arròs, sempre dinava fora de casa, i que gairebé mai en podia menjar perque arreu la ració mínima era per dues persones --la veritat és que jo n'he demanat qualque pic per a dos, i aleshores n'he menjat massa. El camioner sempre deia que si obria un restaurant, prepararia arròs per a un. I així va ser".
"Em dugueren una paella petitona que va donar per a un plat i mig, fantàstic! Hi tornaré", comenta en Benjamí, i explica: "Em van confirmar la sospita: que no hi havia cap dificultat tècnica afegida. «Tirem brou i arròs per a un, ja està», em vam ir. Clar. Tan senzill com ajustar les mides a la necessitat del client."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Josep: em vas demanar més detalls i no te'ls he enviat encara perquè no he tornat a l'Stop [*]. En poder-hi tornar, et passaré mes detalls O:)

[*] per Mallorca tenim tants restaurants bons que fer la roda duu un temps :P