dijous, de març 30, 2006

Can Cabo, a Seva

De cara al cap de setmana, Lo Vilot ens recomana un restaurant situat a la falda del Montseny, al poble de l'Àlex Crivillé (pels aficionats al motociclisme, la seva pàgina curiosament sembla que no funciona).

Restaurant Can Cabo. Avinguda de l'Onze de Setembre, 23. Seva (Osona. Barcelona. Telèfon: 93.884.02.38. No te pàgina web ni correu electrònic (diuen no en volen, però a partir d'ara ja estàn a la xarxa).
Está situat just a l'entrada de Seva, a l'esquerra, si venim de Balenyà.
Vaig fer aquestes fotos personalment fa una setmaneta, el passat 23 de març.

És un restaurant molt acollidor, amb poques taules, situades a dos nivells, dins d'una casa al mateix poble, decorada interiorment com si fos una masia. Te una terrassa molt agradable per prendre una cervesa després del viatge.
Ho porta en Joan, un bonjan que et fa sentir com a casa teva. Deixeu-vos recomanar. No cal reservar, però és millor trucar. Fa vacances a l'octubre, més o menys.

El seu menú permet escollir entre quatre primers i quatre segons, i sempre hi ha algun plat fet a la brasa. El preu es de 10 euros.
Molts cops aprofito per fer un únic plat (amb amanida) i demano filet a la brasa (14 euros). La darrera vegada, amb un Viña Albina Reserva del 98, ens van cobrar 25 euros per cap, amb cafès i d’altres vicis (es pot fumar).