dilluns, de març 13, 2006

Udon, a Barcelona

Dels quatre restaurants que l'Alfons Nonell va recomenar el 22 de febrer (22/2/2006), el segon era un japonés. Últimament n'hi molts, encara que de bons, bons, no massa.

Udon. Carrer de la Princesa, 23.a Telèfon: 93.310.59.69. Horari: de 13.00 a 0.00 hores (tanca dilluns i diumenge nit).

L'Alfons va dir: "És un restaurant de cuina japonesa. Però no és el clàssic japonès. Preparen woks, sopes i tempures de verdures. Mooooolt agradable i espaiós. Entre setmana em sembla que fan menú."
Bé... A la xarxa hem trobat alguns enllaços.
A La Netro expliquen això: "Diseño joven, detalles de confort, cocina rápida pero de calidad y noodles (fideos orientales). Estas son las señas de identidad que lo caracterizan. Además, ensaladas, arroces, tempura, cuatro cervezas niponas y sake. Precio: menos de 15 euros".
Al bloc Buenoparacomer, expliquen que aquesta empresa és la propietària del restaurant del mateix nom de L'Illa Diagonal, i fan uns quants comentaris, bons, en general.
Un fan d'aquest cuina, Roger Ortuño, te una pàgina estil bloc, Comer Japonés, on diu: "Udon nace con la intención de ofrecer un nuevo concepto de restauración basado en los fideos. Se basa en el concepto casual food, el cual combina la filosofía de la comida rápida, rapidez y precio competitivo, con la calidad de la materia prima y el servicio de la cocina tradicional."
(Per cert, la foto és de la Barcelona-tourist-guide)

1 comentari:

F. Xavier González Cuadra ha dit...

Nois...
No val un ral... A més hi ha o hi havia un tb. al carrer Princesa. El que cerqui japonès que fugi dels Udon. Fast food japonès, de pèsima qualitat. I això d'espaiòs...
Us ho diu, perdoneu la immodèstia, un que es desviu pel tema japonès... Us recomano l'Ikkiu uns 200 m. més amunt de Princesa, prop d'una preciosa botiga de temes carnavalescos i màgia.
Això sí és petit, però soberbi. Serveixen els millors okonomiyakis de BCN, a l'alçada dels de Hiroshima, i no és conya. Les giozes excel·lents, el sushi prescindible. Millor el del Wasabi a Torrent de l'Olla.