dimecres, de març 08, 2006

La Dolça Hermínia, a Barcelona

L'Alfons Nonell va recomenar el tercer restaurant, el dia 22 de febrer (22/2/2006).

La Dolça Hermínia. Magdalenes, 27. Barcelona (Barcelonès)
Telèfon: 93.327.06.76.
No té web ni correu electrònic. No es permés fumar. Al migdia ofereix menú per 7,90€.
Horari de cuina: obre tots els dies, de 13.00 a 15.45 i de 20.30 a 23.30 hores.
L'Alfons va dir el següent: "És al principi del carreró que surt de la confluència entre Via Laietana i el carrer Comtal (no sé el nom del carreró). Bona cuina per uns 20 a 30 euros. Us en recomano la fideuà i les postres de Tim Baon".
I l'Albert Que en va afegir: "És el carrer Magdalenes! La Dolça Hermínia és del grup del Les Quinze Nits (a la plaça Reial), La Fonda (al carrer Escudellers), L'Hostal de la Rita (carrer Aragó) i així fins a 20 o 30 locals per tot Catalunya".
Anex de l'Albert, incorporat el dia 9 de febrer (9/2/2006): "Ahir hi vaig anar a sopar. Tres persones, de carta, sense vi ni cafès 55,55 euros. Les racions justetes, però el menjar digne i el servei ràpid i acurat. Un restaurant que pel preu dóna el pego".

Hem trobat un comentari de la crítica de gastronomía del diari El Periódico, Guillermina Botaya, fa uns quants anys, que va dir el seguent: "És l'èxit d'una fórmula inteligent. Tots ells són locals d'una oferta molt correcta a preus moderats i en els que s'han cuidat els agradables interiors".

Els companys de Webares en tenen una entrada a aquesta adreça.
A BCN Restaurantes diuen que surt a La guide du routard. Bona senyal.

A DNoche diuen: "En este espacio próximo a la decoración minimalista de otros restaurantes modernos podrás disfrutar de la comida de siempre servida con cierta originalidad. Probablemente, lo más curioso que encuentres sea la ensalada de champiñones crudos, verduras y queso fundido (...) Bastante concurrido y, si no vas tempranito, harás cola (...) Precio: 12 euros, aproximadamente."

I a La Netro afegeixen: "Ofrecen propuestas más que apetecibles: ensalada de nueces y gorgonzola, pastel de verduras para los primeros y como segundos sepia con albondigas, gallo al horno, confit de pato a la provenzal. A la hora de los postres también los golosos pueden recrearse ante el tiramisú de la Dolça Herminia, el yogur con frutas y miel, el crep de manzana con crema, la fondan de mousse de chocolate. En cuanto a su decoración es muy atractiva, en el segundo piso se abre un balcón que le da al comedor un aire romántico y particular".

1 comentari:

F. Xavier González Cuadra ha dit...

Certament la cuina és resultadista, però en determinats moments de la setmana és insofrible ... Sobretot els dissabtes al migdia. Considero que no haurien de permetre entrar a més gent o gestionar millor l'entrada de clients.
Vaig passar per l'experiència un parell de vegades... Mai més.

El millor: el preu. La qualitat: justeta.
La cadena té millors restaurants.

PS.: Felicitats pel blog... Hi passaré sovint.