dilluns, de març 13, 2006

Can Lluís, a Barcelona

Aquest restaurant és una altra recomanació personal d'en Pere Castells.

Restaurant Can Lluís
. Carrer de la Cera, 49. Barcelona (Barcelonès). Telèfon:93.441.11.87. De dilluns a dissabte, de 13.00 a 16.00 y 20.30 a 23.00 hores. Tanca diumenges.

És un bon restaurant, situat al Raval, al carrer on va néixer en Peret, just davant del Mercat de Sant Antoni. És millor reservar o anar-hi d’hora: em va semblar increïble la cua que hi havia al marxar. No és pas un restaurant dels que en diuen de pas; s'ha d'anar-hi.
Hi ha poques taules, molt bon servei i una excel·lent carta, principalment i molt recomanable el Suquet de l’Avia, una espècie de sarsuela de peix amb estil propi.

A l'apartat Barcelona m'enamora, del web de l'Ajuntament de Barcelona, l'actriu Amparo Moreno diu el següent: "Tinc el meu restaurant entranyable: Can Lluís, al carrer de la Cera, on sempre hi ha anat tanta gent del teatre. És fantàstic veure com la gent del barri es barreja, taula a taula, i d'una manera tan familiar, amb els actors més famosos del país, i, fins i tot, unes quantes estrelles de Hollywood."
I el web BCN Restaurantes afegeix: "Es un clásico del Raval, con ambiente familiar y popular, y punto de reunión de artistas, escritores y bohemios. El secreto de su popularidad es la comida casera que hacen las mujeres de la casa. Acogen ocasionalmente exposiciones de pintura y fotografía. A mediodía, buen precio (menú, a 6 euros). Sale en Le guide du Routard. Platos destacados: lentejas estofadas, churrasco, fricandó de ternera, pescado del día, berenjenas gratinadas y canelones de bacalao".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Menjar en nefastes condicions i pessima reacció del propietari. No hi tornarem mai mes. Vergonyos!

Anònim ha dit...

Si podeu afegir algun detall, millor.

Anònim ha dit...

Fánatstic restaurant! Oi tan que hi tornarem! Visca melabuf!