divendres, de març 10, 2006

Lluís de les Moles, a Barcelona

En Miquel Ferrer i Serra de Gayeta es va apuntar ràpidament al joc de la llista, el passat dia 22 de febrer (22/2/2006)i va afegir aquest restaurant, tot un clàsic. Un joc al que la Joana Serra de Gayeta li va donar un toc simpàtic: "Ei! I no m'hi has duit?", amb un somriure virtual.

Lluís de les Moles. Carrer de les Moles, 25. Barcelona. Telèfon. 93.317.58.66. No té pàgina web ni correu electrònic. De dilluns a dissabet, de 13.30 a 16.00 hores; tanca diumenges.

En Miquel ens va dir el següent: "Hi és devora la plaça de Catalunya, fan un menú els migdies per 15 16 euros i és bonissim, us recomano el timbal d'ou fregit..."
Amb molt bon criteri, ens ha fet arribar aquest enllaç i aquesta informació, extreta del programa Cuines, de TV-3:
"Buscant per internet he trobat aquesta web. Hi diu: La decoració, estudiada al mínim detall, ens imbueix un ambient minimalista i els seus colors ens evoquen el sentiment de netedat i modernitat, mirall del moment actual.
I jo afageixo : fan un menú als migdies (al vespre no ho se pas), però crec que surt per uns 15 o 20 euros, ja que hi ha plats que tenen suplements. Pots triar entre uns 8 primers i uns 8 segons; a partir de les 14.00 hores és força ple. És millor reservar. Com us vaig dir, recomano el timbal d'ou ferrats" (foto i recepta, dins aquest enllaç).

La fitxa del programa afegeix: "La personalitat del jove cuiner d'aquesta setmana també es veu reflectida en la carta, fruit de la recerca i de l'ús de matèries de temporada com poden serels ocells. Així doncs, podrem veure com es prepara una amanida de guatlles amb llenties, uns pollastrons rostits amb bolets i cebetes, una cua de toro amb vi negre, uns peus de porc a la parisenca o un timbal d'ou ferrat amb patates i pebrots del piquillo".

Al web BCN Restauranteshi diu: "La apuesta de este restaurante es un menú de mediodía completo y cuidado, con productos de temporada, creatividad en la cocina y buenos precios. El lugar es elegante pero las mesas están un poco pegadas y puede ser algo ruidoso. Los platos varían a menudo." I cita com a plats destacats: "Ensalada tibia de codornices con lentejas. "Timbal" de huevos fritos can patatas de sartén, pimientos del piquillo y salsa de jabugo. Pies de cerdo".