dimarts, de març 07, 2006

Can Traver, a Bigues i Riells

A la població de Bigues i Riells, en el terme de Bigues (Vallès Oriental), es troba situat el Restaurant Can Traver, una casa de pagès que data de l'any 1791. Des de fa 35 anys es dedica al món de la restauració.

Restaurant Can Traver
Can Traver, s/n. Telèfon 938 658 155.
Pàgina web: www.cantraver.es
Correu electònic: cantraver@cantraver.es
Tancat diumenge nit i dilluns no festius. Vacances entre el 3 i el 17 de juliol, ambdós inclosos. Salons per fumadors/no fumadors.

Ofereixen cuina catalana i mediterrànea, amb una carta que varia segons els productes de cada temporada. Entre setmana hi ha un menú de 9 euros, un de 16 euros i carta. El de 9 euros inclou un entrant (amanida o suc), un primer i un segon a escollir entre quatre plats cadascún, postre i beguda. El de 16 euros exclou l'entrant. El preu de la carta pot anar entre els 20 i els 40 euros.

Acostuma a estar sempre bastant ple, tant a diari com en festius. El servei és força ràpid, amb un tracte molt afable. L'aparcament és un camp d'oliveres amb capacitat per uns 400 vehicles, com es pot veure a la fotografia de l'encapçalament de l'article (clicar a sobre per engrandir). A l'entrada del restaurant hi ha un original rellotge d'aigua (clicar l'enllaç per veure'l), que actualment no disposa de les agulles però el seu funcionament permet contemplar com marca els segons.